Księgarnia internetowa REMA
KoszykRejestracjaPrzypomnij hasło
INFOLINIA 42 292 01 00 Kontakt
Tytuł
Wszędzie
Autor
Wydawnictwo
ISBN
EAN
Tytuł
Wszędzie
Książki
Audiobooki
Artykuły papiernicze
Zabawki
Wszędzie
/
Facebook Google+ twitter
Strona główna » Książki » Podręczniki szkolne i książki edukacyjne » Podręczniki do nauki zawodu » Rea. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Zasady żywienia. Kwalifikacja T.15.1. Część 1 - Dorota Czerwińska
Rea. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Zasady żywienia. Kwalifikacja T.15.1. Część 1 - Dorota Czerwińska
1671594

Rea. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Zasady żywienia. Kwalifikacja T.15.1. Część 1

Książka

Dorota Czerwińska

Oprawa: broszura
Producent: WSiP
ISBN: 978-83-02-15258-0
EAN: 9788302152580.
Liczba stron: 248
Wymiary: 17x24 cm
Data wydania: 2015
Data wprowadzenia: 2018-08-22

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia).

Autorka wyczerpująco omówiła tematy dotyczące znaczenia racjonalnego żywienia dla zdrowia człowieka, roli składników pokarmowych w żywieniu, przemian składników odżywczych w organizmie, wody i jej znaczenia w żywieniu, gospodarki energetycznej organizmu, norm żywienia i wyżywienia oraz ich zastosowania. Ilustracje i zdjęcia pomogą uczniowi przyswoić wiedzę, a pytania kontrolne – sprawdzić jej poziom.

nasza cena: 33,20 zł
cena sugerowana: 36,90 zł
oszczędzasz 3,70 zł (10%)
2 3 szt.
Dodaj do koszyka
Dodaj do przechowalni
wysyłamy w ciągu 1-2 dni
 

W dziale "Podręczniki do nauki zawodu" polecamy także:

Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyrobów piekarskich. Kwalifikacja T.3.2. Podręcznik - Ewa Giemza
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyrobów piekarskich. Kwalifikacja T.3.2. Podręcznik
Ewa Giemza
cena: 33,20 zł
Zabiegi upiększające twarzy, szyi i dekoltu. Podręcznik do nauki zawodu technik usług kosmetycznych. - Joanna Dylewska-Grzelakowska
Zabiegi upiększające twarzy, szyi i dekoltu. Podręcznik do nauki zawodu technik usług kosmetycznych.
Joanna Dylewska-Grzelakowska
cena: 33,20 zł
Wykonywanie tynków. Kwal. B.18.3  Podręcznik do nauki zawodu - Mirosława Popek
Wykonywanie tynków. Kwal. B.18.3 Podręcznik do nauki zawodu
Mirosława Popek
cena: 39,90 zł
Zarządzanie działalnością handlową. Kwalifikacja A.22.2. Podręcznik - Zofia Mielczarczyk
Zarządzanie działalnością handlową. Kwalifikacja A.22.2. Podręcznik
Zofia Mielczarczyk
cena: 33,20 zł
Utrzymanie obiektów budowlanych. Kwalifikacja B.33.4. Podręcznik do nauki zawodu - Tadeusz Maj
Utrzymanie obiektów budowlanych. Kwalifikacja B.33.4. Podręcznik do nauki zawodu
Tadeusz Maj
cena: 29,90 zł
Wykonywanie remontów oraz rozbiórki murowanych konstrukcji budowlanych. Kwal. B.18.4 - Mirosława Popek
Wykonywanie remontów oraz rozbiórki murowanych konstrukcji budowlanych. Kwal. B.18.4
Mirosława Popek
cena: 33,20 zł
 

"Rea. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Zasady żywienia. Kwalifikacja T.15.1. Część 1" Dorota Czerwińska - Recenzje

Twoje konto
» Stan realizacji zamówień

© copyright 2019 by REMA Sp. J. Księgarnia internetowa online wykonanie i utrzymanie - iw@com

Akceptujemy metody płatności

akceptujemy metody płatności
akceptujemy metody płatności