Księgarnia internetowa REMA
KoszykRejestracjaPrzypomnij hasło
INFOLINIA 42 292 01 00 Kontakt
Tytuł
Wszędzie
Autor
Wydawnictwo
ISBN
EAN
Tytuł
Wszędzie
Książki
Audiobooki
Artykuły papiernicze
Zabawki
Wszędzie
/
Facebook Google+ twitter
Strona główna » Książki » Podręczniki szkolne i książki edukacyjne » Podręczniki do nauki zawodu » Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. - Bożena Granecka-Wrzosek
Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. - Bożena Granecka-Wrzosek
1671566

Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa.

Książka

Bożena Granecka-Wrzosek

Oprawa: broszura
Producent: WSiP
ISBN: 978-83-0213-634-4
EAN: 9788302136344.
Liczba stron: 247
Data wydania: 2013
Data wprowadzenia: 2018-08-22

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań).

Autorka publikacji w przystępny sposób przedstawia informacje dotyczące zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów, rozróżniania śniadań hotelowych i sposobów ich podawania. Wiedzę teoretyczną wspiera licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami.

nasza cena: 45,40 zł
cena sugerowana: 50,40 zł
oszczędzasz 5,00 zł (10%)
2 3 szt.
Dodaj do koszyka
Dodaj do przechowalni
wysyłamy w ciągu 1-2 dni
 

W dziale "Podręczniki do nauki zawodu" polecamy także:

Wykonywanie mieszanek betonowych. Podręcznik do nauki zawodu technik budownictwa. - Mirosław Kozłowski
Wykonywanie mieszanek betonowych. Podręcznik do nauki zawodu technik budownictwa.
Mirosław Kozłowski
cena: 22,10 zł
Zarys statystyki - Alicja Maksimowicz-Ajchel
Zarys statystyki
Alicja Maksimowicz-Ajchel
cena: 33,20 zł
Zabiegi pielęgnacyjne ciała. Podręcznik do nauki zawodu technik usług kosmetycznych. - Joanna Dylewska-Grzelakowska
Zabiegi pielęgnacyjne ciała. Podręcznik do nauki zawodu technik usług kosmetycznych.
Joanna Dylewska-Grzelakowska
cena: 39,90 zł
Rea. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Zasady żywienia. Kwalifikacja T.15.1. Część 2 - Dorota Czerwińska
Rea. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Zasady żywienia. Kwalifikacja T.15.1. Część 2
Dorota Czerwińska
cena: 33,20 zł
Użytkowanie urządzeń elektronicznych E.20.1 Podręcznik do nauki zawodu - Piotr Golonko
Użytkowanie urządzeń elektronicznych E.20.1 Podręcznik do nauki zawodu
Piotr Golonko
cena: 38,70 zł
Utrzymanie obiektów budowlanych. Kwalifikacja B.33.4. Podręcznik do nauki zawodu - Tadeusz Maj
Utrzymanie obiektów budowlanych. Kwalifikacja B.33.4. Podręcznik do nauki zawodu
Tadeusz Maj
cena: 29,90 zł
 

"Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa." Bożena Granecka-Wrzosek - Recenzje

Twoje konto
» Stan realizacji zamówień

© copyright 2019 by REMA Sp. J. Księgarnia internetowa online wykonanie i utrzymanie - iw@com

Akceptujemy metody płatności

akceptujemy metody płatności
akceptujemy metody płatności