Księgarnia internetowa REMA
KoszykRejestracjaPrzypomnij hasło
INFOLINIA 42 292 01 00 Kontakt
Tytuł
Wszędzie
Autor
Wydawnictwo
ISBN
EAN
Tytuł
Wszędzie
Książki
Audiobooki
Artykuły papiernicze
Zabawki
Wszędzie
/
Facebook Google+ twitter
Strona główna » Książki » Podręczniki szkolne i książki edukacyjne » Książki Edukacyjne » Edukacja - Zawodowa i Specjalistyczna » Organizacja pracy. Część 1 - Tadeusz Tulibacki
Organizacja pracy. Część 1 - Tadeusz Tulibacki
1065135

Organizacja pracy. Część 1

Książka

Tadeusz Tulibacki

Oprawa: broszura
Producent: WSiP
ISBN: 9788302107474
EAN: 9788302107474
Liczba stron: 156
Wymiary: format B5
Data wydania: 209
Data wprowadzenia: 2014-08-29

W podręczniku wyjaśniono podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa. Sklasyfikowano i scharakteryzowano bazę noclegową, wyposażenie techniczne hotelu oraz rodzaje usług hotelarskich. Omówiono zadania, organizację i technikę pracy recepcji oraz służby parterowej. Ponadto przedstawiono podstawowe wymagania dotyczące kultury i etyki w hotelarstwie. Treść uzupełniają liczne pytania i zadania do samodzielnego wykonania.

nasza cena: 30,80 zł
cena sugerowana: 38,40 zł
oszczędzasz 7,60 zł (20%)
2 3 szt.
Dodaj do koszyka
Dodaj do przechowalni
wysyłamy w ciągu 1-2 dni
 

W dziale "Edukacja - Zawodowa i Specjalistyczna" polecamy także:

Technik ogrodnik. Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego - Jacek Domański, Barbara Tomasik, Jadwiga Kozera
Technik ogrodnik. Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego
Jacek Domański, Barbara Tomasik, Jadwiga Kozera
cena: 18,40 zł
Konfigurowanie urządzeń sieciowych. Szkoły ponadgimn. Podręcznik do nauki zawodu technik informatyk - Krzysztof Pytel, Sylwia Osetek
Konfigurowanie urządzeń sieciowych. Szkoły ponadgimn. Podręcznik do nauki zawodu technik informatyk
Krzysztof Pytel, Sylwia Osetek
cena: 19,60 zł
Zarządzanie. Teoria i praktyka - Andrzej K. Koźmiński, Włodzimierz Piotr
Zarządzanie. Teoria i praktyka
Andrzej K. Koźmiński, Włodzimierz Piotr
cena: 71,20 zł
Krótkie wykłady. Mikrobiologia - J. Nickilin, K. Graeme-Cook, R. Killington
Krótkie wykłady. Mikrobiologia
J. Nickilin, K. Graeme-Cook, R. Killington
cena: 39,90 zł
Gastronomia. Tom 3. Podręcznik. Działalność gospodarcza w gastronomii - Hanna Górska-Wrsewicz, Beata Sawicka, Teresa Mikulska
Gastronomia. Tom 3. Podręcznik. Działalność gospodarcza w gastronomii
Hanna Górska-Wrsewicz, Beata Sawicka, Teresa Mikulska
cena: 39,50 zł
Dłonie, stopy, ciało. Część 2. Kosmetyka pielęgnacyjna i upiększająca.
Podręcznik - Barbara Drygas, Marzenna Mrozowska, Regina Szpindor, Mirosław Pióro
Dłonie, stopy, ciało. Część 2. Kosmetyka pielęgnacyjna i upiększająca. Podręcznik
Barbara Drygas, Marzenna Mrozowska, Regina Szpindor, Mirosław Pióro
cena: 32,80 zł
 

"Organizacja pracy. Część 1" Tadeusz Tulibacki - Recenzje

Twoje konto
» Stan realizacji zamówień

© copyright 2019 by REMA Sp. J. Księgarnia internetowa online wykonanie i utrzymanie - iw@com

Akceptujemy metody płatności

akceptujemy metody płatności
akceptujemy metody płatności